0744.575.906

 0351.458.808

Ce spune doctorul despre radiatiile electromagnetice

Putem renunța la o viață normală, la ceea ce ne oferă civilizația secolului 21, ne putem izola copiii de societate și de informare ?

Cu siguranță NU, dar oare cat de constienti suntem de riscurile la care suntem expuși ?

Îngrijorător este faptul că în ultimul timp la tot mai multe persoane tinere (copii, adolescenți, adulți) putem observa prin metoda Dardarkfield-red-cellskField (analiza sangelui la microscopul in camp intunecat) agregarea globulelor roșii (eritrocitelor) sub forma unor rulouri, care pot apărea ca urmare a stresului, oboselii, prezența unor niveluri excesive de expuneri la radiații electromagnetice (calculator, tv, telefon mobil). Datorită acestei agregări eritrocitele nu circulă suficient de bine pentru a transporta oxigenul de la plămâni la organe, țesuturi și celule și deasemenea nu poate prelua corect dioxidul de carbon din celule pentru a-l transporta înapoi la plămâni. Lipsa oxigenului la nivel celular, în timp, poate viagrasansordonnancefr.com favoriza dezvoltarea de microorganisme nesănătoase (ciuperci, bacterii și viruși), prezența unor niveluri ridicate de radicaliliberi și în cazuri mai severe poate duce la boli foarte grave (leucemie, cancer).

Persoanele expuse zilnic la radiații electromagnetice au, în general, o imunitate scăzută întrucât sângele are un rol deosebit de important și în protecția organismului; leucocitele, proteinele și imunoglobulinele din compoziția sa mențin buna funcționare a sistemului imunitar. Sângele, acest fluid prețios, menține homeostazia (echilibrul) mediului intern, condiție de bază pentru păstrarea sănătății.

Analiza de sange DarkField folosită cu succes în Germania, analiza se poate face acum și în România. Metoda permite specialistului să-și formeze o imagine generală asupra stării de sănătate a pacientului precum și a riscurilor la care se expune acesta (alimentație necorespunzătoare, substanțe toxice, radiații electromagnetice).

Fiind o metodă neinvazivă și nedureroasă ea se recomandă atât la copii cât și la adulți sau persoane vârstnice, pentru a preveni boala, pentru a urmări rezultatele unor tratamente deja administrate, starea de sănătate a unei persoane în urma unei cure de slăbire sau în timpul și după o cură de detoxifiere, cât și efectele energiilor murdare asupra organismului uman. Analiza se efectuează pe loc, dintr-o picătură de sânge obținută prin înțeparea pulpei degetului, picătură care este analizată în prezența pacientului cu ajutorul unui microscop special ce ne permite vizualizarea următoarelor elemente:

 • Forma și mărimea celulelor roșii și albe și relația dintre acestea
 • Afectarea globulelor roșii, fie datorită unui exces de radicali liberi, deficitului de vitamina B12 și / sau Fe, alimentarea insuficientă a organismului cu oxigen
 • Aspectul leucocitelor (granulocite, limfocite și monocite), forma, dimensiunea, precum și relația dintre ele
 • La analiza stării plasmei putem observa dacă există proteine și grăsimi nedigerate, substanțe cu conținut de grăsimi și fire de fibrină, cristale de acid uric și colesterol, prezența unor microcristale de metale grele
 • În multe situații se observă prezența unor microorganisme (bacterii, fungi, paraziți) iar la persoanele cu boala Lyme, spirochetele de borrelia, babesia sau bartonella.

Profilaxia este o latură de bază a medicinii moderne pentru că este mult mai ușor și mai ieftin să previi decât să tratezi.

Iată câteva dintre lucrurile de bază pe care este bine să le respectăm:

 • Se recomandă mișcare, cel puțin 30 min / zi.
 • Nu neglijați consumul de apă, preferabil apă alcalină ionizată (aproximativ 30 ml / kg corp).
 • Alimentația trebuie să fie echilibrată și bazată pe acele alimente de care are nevoie grupa dumneavoastră sanguină.
 • Folosiți zilnic antioxidanți, vitamine și minerale, cu acordul și la recomandarea medicului de familie sau medicului specialist.
 • Protejați-vă de radiațiile electromagnetice cu dispozitive de protecție adecvate.
 • Evitați mâncarea pregătită sau încălzită la cuptorul cu microunde.
 • Mergeți la medic și faceți o dată pe an o evaluare a stării de sănătate.

Ai grije de sănătatea ta chiar dacă te simți sănătos !

Dr. Dan Navolan – medic de familie cu competențe în ecografie, neuroanatomie, neuroelectrofiziologie, biofeedback și microscopie în câmp întunecat